Sabah sabah şaka yapıyor windows bana....
Endorfin35+ Kayıtsız Üye Staff member Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2,724 22 Aralık 2021 #1 Sabah sabah şaka yapıyor windows bana....
Sercan Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 3,392 22 Aralık 2021 #2 Disk temizleme aracı ile tarat istersen. Aradaki fark silinmiş dosyalarından kaynaklı olabilir. Bir de Windirstat programı kullanarak veri analizi yapabilirsin. WinDirStat - Windows Directory Statistics
Disk temizleme aracı ile tarat istersen. Aradaki fark silinmiş dosyalarından kaynaklı olabilir. Bir de Windirstat programı kullanarak veri analizi yapabilirsin. WinDirStat - Windows Directory Statistics
Endorfin35+ Kayıtsız Üye Staff member Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2,724 22 Aralık 2021 #3 Disk temizleme bir kaç mb fayda sağlıyor gibi. Şu ana arada uçurum fark var.... Windirstat a bakacağım şimdi.
Disk temizleme bir kaç mb fayda sağlıyor gibi. Şu ana arada uçurum fark var.... Windirstat a bakacağım şimdi.
Endorfin35+ Kayıtsız Üye Staff member Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 2,724 22 Aralık 2021 #4 Program güzelmiş. Kaçakları buldum. Teşekkürler @Sercan Bir dizinin altında erişim izniniz yok vs. diyordu onun altında gereksiz dosyalar kalmış. Erişim izni olmadan da sağ tık özellikler boyutu göstermiyor... Program burada işe yaradı.
Program güzelmiş. Kaçakları buldum. Teşekkürler @Sercan Bir dizinin altında erişim izniniz yok vs. diyordu onun altında gereksiz dosyalar kalmış. Erişim izni olmadan da sağ tık özellikler boyutu göstermiyor... Program burada işe yaradı.